Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöshet

I detta nu
uppfylld av rock`n roll
inspirerad av Shine a light
musiken är tidlös

Det vi var med om i vår ungdom
var banbrytande och gränsöverskridande
och gjorde avtryck i historien

Musiken påverkade sin samtid
även nutiden bär spår av dåtiden
musiken förenar och knyter ihop tiden
i detta nu




Fri vers av AA VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-29 00:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
absolut.. :)
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP