Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappas flicka

det är någonting
med dina män
som får dig att känna liten

tell me
who is your daddy
och vips
du får tillbaka din barndom

vem älskade mest
du
eller dina behov?

du som alltid är ett ord
från att bryta ihop
och alltid en man
från att hitta den rätte

you're daddy's girl
alright

men gumman lilla,
vem betalar för pappa?





Fri vers av revolver
Läst 2616 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-29 21:00



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Stark text
2012-01-01

  objekt3
u som alltid är ett ord
från att bryta ihop
och alltid en man
från att hitta den rätta



suure men vad leder det ut ? berätta !
2011-11-30

  Baystream
APP-FUCKING-PLÅD! Ja vem fan betalar för pappa?
2011-11-29

  Stjärnöga
Det är en genial
klokskap
i dessa
vackra rader..
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver