Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Natten
tiden då minnen
tränger fram

Glittrande ögon
ögonkontakt
finns där i dunklet
från en svunnen tid
långt borta
men ibland nära

Vart tog tiden vägen




Fri vers av AA VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP