Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i natten

En strof i natten
ord av längtan
att bli sedd och bekräftad

Dessa skrik i etern
som signalerar
jag finns, jag är

Ge mig några ord




Fri vers av AA VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 02:13



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Världen är full av maktord som stör även i natten. Visst är det viktigt att förstå all den längtan som finns. Bra skrivet.
2011-11-01

  Ninananonia VIP
Starka känslor.. ord..
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
Mycket bra fångat om all vår längtan
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP