Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som hatade mig.

Hon
sa att hon inte skulle gråta
om jag dog.
Hon gjorde det inte heller.

Det blev en kort begravning.
Vissna blommor, en kör med bara en medlem som sjöng fel låt
och inga som var där och grät.

För varför slösa tid
på en död flicka?

Hon ville inte slösa någon tid
åt mig i en kista,
men hon ville inte heller slösa tid
på en levande flicka som grät efter hennes hjälp.



Varför sa du inte
att du hatade mig när jag kunde lyssna?
Det är lite svårt att höra något nu
när man har 2meters jord på sig.




Fri vers av Morgon
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-01-13 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgon
Morgon