Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plocka blommor


Idag tänkte jag gå ut och plocka blommor.
Men så såg jag att det fortfarande var vinter.
Så konstigt.
Jag som känner mig så full av våren.

Det måste bero på dig.




Övriga genrer av Tigger
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-01-13 07:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så söt om kärleken man känner på våren
2006-01-16

    Epitaph
O,så gulligt!
Om du inte har visat den här dikten för den som det handlar om tycker jag att du ska skriva ner den på en liten lapp.
Vika ihop den och peta ner den i hans ficka.
Så upptäcker han den någon gång och blir aldeles varm innombords.
Blir han inte det är han en sten.
Kanske myntfacket i hans plånbok är en bättre plats om han är lika slarvig som jag.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tigger