Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytes: Stor oro mot en liten


Eller varför inte flera?
Fem, sex stycken små
oroshärdar som man kan
beta av, en efter en...
I gengäld får du en riktig
bauta-stor oro att sätta
tänderna i. Att tugga på.
Något som sysselsätter dig
för lång tid framöver...
Livslång garanti utlovas...
Bytt, bytt - kommer aldrig igen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP