Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spruta in sitt gift.




1

På bokmässan sitter en judisk man på podiet.
och säger att 70 % av jordens befolkning
lever under förtryck.


2

"Es una droga"...skrattar
tjurfäktningsläraren och visar
pojkarna hur de sätter
den avgörande kniven.

70 000 tjurar om året...


3

Den svarte mannen
ska snart dö av gift...den vite polisens
släkt skriker av glädje...mannens
sista ord: "jag beklagar er sorg
men det var inte jag som dödade
er son, bror och far, jag är oskyldig".

Det händer ofta att vittnen
pekar ut oskyldiga.

Giftet tonar ner livet till 0 på ca 15 minuter.

En del har inga passande vener...en gång
gav skarprättaren upp efter 2,5 timmes försök.


4

När mannen kliver fram
till den sittande kvinnan
med byxorna nerdragna
säger han:
"bara Du gör det som en kvinna ska".

"Jag vet inte om jag..."
"Snälla...jag sprängs snart".
"Älskar du mig då ?"
"Klart jag gör baby...kom igen nu".
"Så du stannar hos mig?"
"Det var ett jävla tjat...ska du ha det i ögat i stället ?"





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-30 15:40



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
det finns olika sätt att spruta in sitt gift på
texten kliar på min hud. den är närgången
och det är bra
om utifall jag skulle glömma av
fast det är inte troligt
snyggt skriftat
2011-10-30

  lodjuret/seglare VIP
En del människor som vill kunna använda sig av sin politik påstår att det inte finns några oskyldiga människor, inga levande i vilket fall. Andra säger att ändamålen helgar medlen, även om mannen inte är skyldig till det brott han blir straffad för blir han ändå ett varnande exempel för andra ännu icke straffade att inte vilja hamna i samma sits. Logiken i världens domar eller domares sätt att resonera och sätta sig över lagen, har fortfarande inte fått ett tillfredställande svar.
En mor som känner att livet inte är värt att leva längre kan tänka sig att ta sina barns liv av i sitt tycke hänsyn mot dem, varför skall de utsättas för våndan att deras mor tar sitt liv, om de istället kan följa henne i döden?
2011-10-30

    ej medlem längre
jag läser med obehag
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP