Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm Gärdet, landet i staden


Stadsglimt i oktoberkväll.

Frisk sval fläkt från ett öppet fönster.
Sus från nattens trafik. Om jag blundar kan jag låtsas att det är havet.
Trädkronorna skymtar i mörka kullar och på höjden vid horisonten gnistrar lampornas sken.

Stadens himmel. Molnen ligger som ett plommongrå täcke över stjärnorna.
Här är det ett jämnt flöde, tyst och stilla men samtidigt rörelse.
Jag hör till.




Fri vers (Fri form) av Lethra
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert och stilla
2012-12-01

    AA VIP
Bra fångat. Stämningsfullt.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lethra
Lethra