Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annars kan man ju dö när man knappt börjat leva


Intensiv saknad

Det delade leendet
försvann
med din slocknade blick

Insikten avbryter meningen
innan den nått punkt
rör mig, förtär mig

Ditt eko är för starkt
låser mig ute
från oss

Kylan är mörk och mörkret kallt
möter dem i ångesten
som skållas bort i duschen

Ett halvt leende står kvar
förtärt, kallt, mörkt
i ditt eko




Fri vers av Ansia
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-31 00:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Etty eko av någon som lämnat

kvar finns bara saknaden
2011-11-01

  olivia thorell
Så vackert! Jag riktigt njuter av dina underbara formuleringar...
2011-11-01

  Vici
Smärtsamt.
2011-10-31

    Anneli A
Jag känner en tung saknad ....när jag läser!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ansia