Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens sommaren rår på dig

Inte ens sommaren rår på dig, sa du

Måste passa in i
dina konturer som
jag
bundit hårt

Befria mig

Skrik
gör något
släpp kontrollen, lev
med mig

Gör något galet, bryt
lite normer
Vi sätter oss på ett tåg åt okänt håll och
bränner returbiljetten

Vi är unga
fria
låt oss flyga

Spräcka konturerna
flyta ut över pappret
utanför dess kanter

Vi måste skratta
ropa
släppa ut håret, dansa
leva

Kan du, kan jag
vi springer
över slätter och skriker
lyckan
ska vi porträttera
med våra skakande ben

Låt oss gå upp i
den brinnande existensen




Fri vers av Ansia
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia