Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet myggbett

Smekningar i mitt
hår
Ömma fingrar drar längs dess
raka
struktur

Det gör inte ont det känns bara som ett litet myggbett

Mjukt blir hårt när de
tar ett bryskt tag och
drar huvudet
bakåt blottar
tänderna

Det gör inte ont det känns bara som ett litet myggbett

Halsens åder pulserar
Blottad
varm
bryts den
Vassa tänder tränger genom vit

hud




Fri vers av Ansia
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-27 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia