Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Döden

Hur blev du så med mera
äckligt jävla legitimerad
Vem gav dig rätten att slå
lågt och hårt

Är helvetet på jorden, säg
med alla dessa möjligheter, nej
Så vem gav dig rätten att slå
lågt och hårt

Måste slumpen argumentera
ställa sig mot ödet, debattera
Skadad vinst, ärlig bragd, oemotsagd
men vem gav dig rätten att slå




Fri vers av Ansia
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-31 11:36



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
kraftfullt.
du skriver så det känns.
2011-11-02

  revolver
Kraftfullt!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ansia