Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möt dig själv

jag vill klä av dig naken och
kasta ut dig på motorvägen
i regnet, i november

så jag kan vara skyarna som
skrik
piskar dig

så jag kan vara löven som
gråt
flyr dig

vara kan jag så
så jag kan vara
dig

en motorväg
novemberregn
förmultnande löv

ensam ångest




Fri vers av Ansia
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 19:32



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
tunga tunga ord...
tack för att du delar.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ansia