Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i oss universum, tankar om livet när jag betraktar en sten och vintergatan


porfyr

I porfyren blänker himmelens stjärnor
Under vår yta speglar ett ljus
brinnande och brända vandrar vi alla
med korta besök i andarnas hus

Slocknar så sakta blinkande stjärnor
Känslor som stormar ebbar snart ut
Djupt i vårt hjärta glimmar den kärlek
vi gömmer av rädsla att förstenas till slut

Den bländande ytan som lockar och tindrar
drar oss i förförelsens kolsvarta djup
Får oss att glömma att i evigheten
mötas vi alla - ekon av ljus




Fri vers av andlös
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andlös