Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Alla allvarliga ord
fulla av omtanke
fyller mig med leda.
Finns ni i verkligheten?

När bjöd ni på mat,
en kram, en tjänst?
Min själva existens
hänger på mer än ord.

Alla ni stackars rädda
med ord som sköld och vapen.
När största trösten
är ordlös -
vilken tröst kan ni ge
och få?







Fri vers av andlös
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-07-15 01:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älska din nästa kan väl inte vara fel!?
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

andlös