Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spontandikt från pojkvän, som aldrig skriver i vanliga fall, en kväll i juni


fritt ur hjärtat

Lågorna dansar för elden
och björken dansar för vinden
och vattnet brusar för virvlarna
jag dansar för älvorna
Nu fäller jag ut vingarna
och flyger mot sängen




Fri vers av andlös
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-07-14 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andlös