Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden närmar sig


Skogssiluetten glesnar
lika maktlös och tandlös
som vi
inför stadsplanen

Träden byts mot lyktstolpar
och avloppsbrunnar
Min mardröm blir
andras drömtomt




Fri vers av andlös
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andlös