tankar när det känns jobbigt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar när det känns jobbigt




Tankar om nuet

 

 

jag vill leva i nuet

försöka att stanna i det

 

jag vill låta lugn och ro

ersätta dom rädslor som

kommer och går ibland

 

jag vill känna harmoni

det är så svårt många gånger

 

jag vet att Du vakar över mig

trots att jag inte alltid förstår

att Du finns nära

 

att känna Din närhet när

allt känns svårt är en stor

trygghet som jag är så

tacksam över

 

 

 

anits 31 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 23:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-11-04

  Anya VIP
Härligt att du har den tryggheten. Vacker bild till!
2011-11-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2011-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln är full av uppmaningar om att inte frukta, inte känna oro, inte ta ut bekymren i förskott ("Var dag har nog av sin egen plåga") etc.
Jag tror att det börjar med att man som pånyttfödd blir medveten om sin ställning i Kristus (Rom 5:1; Rom 8:1)
2011-11-01

  Eva Helene VIP
En grundtrygghet trots det svåra. Fint!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP