Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se människan

Högt ställda mål
leva, finnas till
för människor

Bry sig i livets
olika skeden

Se människan
för den hon är
se hennes skörhet
och utsatthet

Men också se
styrkan, livskraften

Kämpa mot
orättvisor
våga se det svåra
våga sträcka ut en hand
mot medmänniskan




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-01 00:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så viktigt att se.. :)
2011-11-04

  Michaela Dutius
Den gillar jag verkligen - svårare är det inte!
Oerhört viktiga rader du har fått till här
2011-11-02

  Linda CH VIP
Kärlek till nästan, empati och omsorg! Applåd!
2011-11-02

  Ordregnspoeten
Tack för att du skrivit den här viktiga dikten.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP