Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




med kameran i hand...

 

med kameran i hand

ses världen skön och mjuk

mossan blir en bädd

och lövhögen ett täcke

himmeln blir ett tak

där ljuset tänds och släcks

och gryningen den väcker

oss till arbetsdagen upp

och skymningen den bjuder

nattens vila bli ny kraft

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-01 07:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din dikt känns som sammetshöst. Underbar bild!
2011-11-02

  Christine Sabel
Fin Jag kan också se ett grönt monster :)
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra