Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig


Nu fryser fjärden i sin ensamhet
Tallarna lutar sig i mörkret
Vägen vänder långsamt
mellan tröst och sorg

Någon vandrar över isen

Gråböjd




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 420 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-01 19:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En senhöstlig stämning målas upp med poetiska ord
2011-11-02

  Minkki VIP
en väldigt fin atmosfär, islandskapet med en levande själ
2011-11-02

    ej medlem längre
å så vackert. sorg och vemod. och en väldig stillhet. texten är allt annat än fattig.
2011-11-01

  AnnaMy
Du målar en bild med dina ord, vackert
2011-11-01

  Per Blomqvist
Du skriver behagligt, jag brukar inte vara ett jättefan av naturtexter men hukar mig för dina eller bockar kanske, japp en ren till den gråaböjda.
2011-11-01

  Bodil Sandberg VIP
En sorgevacker dikt som helt och fullt ger bild och känsla
denna råa kalla stund där tungsintheten och missmodet är

vägen vänder långsamt
mellan tröst och sorg
någon vandrar över isen..gråböjd

extra eloge för dessa två sista rader
som på ett mycket gripande vis
understryker och avslutar - applåder!
2011-11-01

  Catharina Edin VIP
det måste vara den riktiga tomten som går där, jag kan se det precis -
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP