Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna veckan 6


Denna veckan suckar musslan djupt
hatar alla gula löven

Drömmarna är bedrägliga
ger hopp av ostadig sort

Musslan tar sitt pick och pack
gräver ner sig i sanden
på botten

igen

Musslan tvivlar
velar
vankar

Hon vill måla naglarna
men färgerna är slut




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-11-01 23:29



Bookmark and Share


  Marja Granqvist VIP
Nej, musslan har det inte lätt.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson