Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till isig vinter...

 

När gräset grönskar
glädjer grenars knopp
gyllene blommor
zoomas av ögat
landar i minne

Vad har våren gjort
mot sommarens prakt
som får hösten att
frysa tårar fast
till isig vinter

I sorgens gränder
smala och trånga
knyts säcken ihop
stryps åt av snörstump
öppnas inte mer

(c) tk.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-02 21:53



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vacker och spröd...med visst mått av ilska som gör dikten så intressant....stryps åt av snörstump öppnas inte mer
2011-11-03

  Eva Langrath VIP
Jag tycker om dina ord som innehåller både kyla, värme och sorg.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra