Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har bara ögon för dig (så länge du har ögon för någon annan)




jag vill bara ha dig

så länge det finns fler

som trånar



du är intressant

så fort du vänder blicken

bort



jag har bara ögon för dig

så länge du

har ögon för någon annan





Fri vers av dagbokspoesi
Läst 595 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-03 11:04



Bookmark and Share


  Novemberrus
Jobbigt hur jag känner igen mig!
2012-01-10

    lory
väldigt fint diktat
2011-12-29

  hets
så himla bra titel!!
2011-12-10

    ADI Nehlin
märkligt att det kan vara så ibland..väl skaldat
2011-11-22

  cilax VIP
insiktsfullt
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi