Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bara bli bättre...




När pengarna tar slut

 

Minus gånger minus

blir plus

i matematikens värld

 

I min börs

blir det inget skrammel

som hörs




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 23:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
du tar situationen med rim och reson!

Ge inte upp, från bottnen går det bara åt ett håll - uppåt
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström