Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är...

Om jag är lycklig, så beror det på dig.
Lycka i varje andetag, du förser mig.

Om frihet är en känsla, så beror det på dig.
Frihet i att kunna vardag, prata med dig.

Om livet är skör, så beror det på dig.
För vad du har lärt mig, styrker mig.

Om ärlighet varar längst, så beror det på dig.
För också ärliga ord, kan såra mig.

Om kärlek är det enda som består, så beror det på dig.
För vad lycka, frihet, livet och ärlighet inte kan lära mig, finns det alltid en sak
som aldrig tär mig, och det är din kärlek du hängivet alltid ger mig.




Fri vers av OnlyLife
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-05 00:35



Bookmark and Share


  oMareld
vackert skildrat om kärlek och lycka
2012-04-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan vara riskant att hänga upp sin välmåga, lycka, inre rikedom, materiell standard på en person
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

OnlyLife