Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag som alla andra

Jag vaknar, jag går upp
jag ser min självreflektion, jag drar en suck
jag sväljer min sorg, känner besvikelsen
jag ser mörket omfamna mig, jag tittar bort
jag känner det igen, jag saknar något
jag går i cirklar, vad ska jag ta mig till

Jag försöker drömma mig bort, om ett liv utan bekymmer
jag försöker påminna mig själv, om att livet är mer än bestyr

Nu kommer gråten, jag är förlorad
det är bara en tidsfråga, innan allt börjar om.




Fri vers av OnlyLife
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 14:09



Bookmark and Share


  oMareld
känner igen varje känsla i varje bokstav
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

OnlyLife