Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mor och en far

Du gav mig en tanke,
Du gav mig 9 månader
Du gav mig kärlek
Du gav mig en barndom
Du gav mig vägledning
Du gav mig en axel att gråta mot
Du gav mig lycka
Du gav mig en framtid

Du, gav mig ett liv.

För det, min kära mor är jag dig för evigt, skyldig mitt liv.

Du gav mig ärlighet
Du gav mig moral
Du gav mig hängivenhet
Du gav mig sorg
Du gav mig styrka
Du gav mig sorg
Du gav mig förstånd

Du, gav mig en själ.

För det, min kära far, kommer jag alltid att se upp till dig och stå vid din sida.




Fri vers av OnlyLife
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 16:59



Bookmark and Share


  oMareld
vad som än händer har man alltid föräldrarna vid ens sida
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

OnlyLife