Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan 23:30

Det är mörkt, det är tyst

jag sitter åter igen i min ensamhet och reflekterar
omedvetet har min ångest omfamnat mig

Det är tyst, det är ensamt

jag tänker på varför jag är vaken om nätterna
för många tankar far i mitt huvud

Det är ensamt, det är tröttsamt

jag orkar inte mer, det tär i min själ
snart får det vara nog, det går inte att fly verkligheten

Det är tröttsamt, nu är det nog.

Jag tar mig i kragen och öppnar mina ögon
Nu kommer jag ta igen allt jag missat




Fri vers av OnlyLife
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-04-23 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyLife