Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlustens närhet, närhetens förlust

gräs, regn, lera
minnet av ditt skratt
lyser, men

när värmen bleknar
återstår
lera, gräs, regn

hysterisk gråt




Fri vers av Ansia
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-05 00:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Sedan finns det bara ett



minne kvar av den tid som var
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ansia