Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte..

Jag vet inte..

Men känner mig krossad och itu.

Smygandes om natten kommer dom riktiga känslorna fram.

Kan ej sova.

Saknar en en närhet som ligger så långt bort.

Men det är inte du för du har närhet med någon annan.

Jag vet inte..

men känner mig krossad och itu.




Fri vers av Amina_hym
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym