Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insvepta i dimma

Insvepta i dimma
som i ett sagoland
och världen tystnar
lyktor från bilar lyser nya vägar
asfalten blir outforskad
i skogen är diset tätt
fåglarna sjunger i töcknet
de hälsar solens diffusa strålar
som silas igenom dimman
lyser upp morgontrötta älvor
som sover på ängens golv




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten