Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . cellminnen . . . kroppsminnen . . .




I mitt innersta rum finns minnen,,




I mitt innersta rum finns

minnen,,


Kärleksfulla minnen,,


som får

rummets väggar

att pulsera

i takt med tiden.


I mitt Hjärta,,

genom mina klaffar,,

rinner Du.


Välkommen in i min

innersta kammare,,

genom mina vener.


Jag andas Dig,,

DU

syresätter mig,,

och jag,,

överför min


K Ä R L E K


till Dig genom mina

ådror,,


Våra Hjärthalvor andas

i

Symbios.

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-05 23:58



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Nu har jag lagt in denna dikt som ett svar på en väns fråga då jag talade om vår inre rikedom. Hoppas att du tycker det är OK. Det är en sånt själsfullt och enkelt djup i denna text.

Kramen vännen!
2011-12-22

  Ninananonia VIP
Varmt vackra tankar... tycker om..
2011-11-20

    Birgersdotter VIP
varm...
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP