Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riter

Vi har våra riter
tillfällen att stanna upp
i vardagen

Tid att tänka
över livets förgänglighet

I dessa stunder
dansar själarna

Svävar över dem
som är kvar

Ljusens fladdrande sken
som trotsar mörkret
sprider lugn
värme
ger energi

Ute doftar höst
en annan sorts förgänglighet

I det som förmultnar sås fröet till det
som en gång ska spira






Fri vers av AA VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 00:05



Bookmark and Share


  Anira
vackert ....om riter ...stunder i livet....underbart
2011-11-06

  Seglaren
Tillfällen i vardagen.
Bra
2011-11-06

  Ninananonia VIP
:) ja.. spira det ska de..
2011-11-06

  Zelogath
Mycket vackert
Som en hyllning till alla dessa själar som inte längre vandrar omkring oss
Men som finns där, om man bara tänker
Var tidigare idag vid min mormor och morfars grav, tände ett litet ljus
Din text var ett vackert avslut på en stillsam och fin dag, tack!
Applåd, vännen min!
2011-11-06

    Anna Ahlborg
vacker dikt!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP