Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salva i Kiruna gruva

RRRRRRRRRR motorsåg
RRRRRRRRRR borrmaskin

Pang....salva i KIRUNA gruva
vov vov vov vov jag är en hund
Volvo volvo jag är en bil

Meningsbyggnader i linje på
mobiltelefon

Sång på sl-buss
toner som faller
mellan sätet
och golvet
ramlar
om kull
av ton
svaj




Fri vers av Karl Marx
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-06 03:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tror du får be om hjälp av nicket Hegel här då det gäller skrivandet
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx