Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

Människa, människa
varför är det
som det är....Det ligger som en
hinna av klister
över mänskligheten




Fri vers av Karl Marx
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 02:10



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Rakt och klart uttryckt!
2013-10-22

  Mats Henricson
DEN hade nog din avlidne namne skrivit under på !
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx