Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma


Jag förnimmer
inte framtiden
inte historien

Bara nuet, tiden
och demokratin
som
en dimma framför
mina ögon




Fri vers av Karl Marx
Läst 234 gånger
Publicerad 2013-06-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx