Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns


Varje dag är himlen blå
men jag ser inga
möjligheter om jag inte känner
mina fotsulors kontakt med jordens
hjärta
adjö goddag

Finns det något att köpa
i matbutiken
jo allt för mycket.

Jag kan inte välja skjut en snut
och gör upp med köttdisken och charken
och turisten innan
det är för sent

Gud lever och
kalsongerna
är blå

Jag är den som blöder från
alla mina sinnen
samtidigt
Jag vet inte hur
allt började
jag vet bara att min tid
den brinner
Jag förkolnas och blir till
en slutstation.




Fri vers av Karl Marx
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx