Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här stunden

då hennes hår smeker över axlarna

minns jag den gång

min hud gled över hennes

nakna

sånär som på mörkret som omgav oss

darrningen i hjärtat

är ett eko

av åtrån från igår




Fri vers av Yheela
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-11-06 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela