Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde inte jag var speciell för dig... men sen förstod jag



för i min ögonvrå
såg jag ditt
hjärtslag




Fri vers av Smultris
Läst 1347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-14 01:58



Bookmark and Share


  Lena Renman
Mycket vackert. Få ord som rymmer allt som behövs.
Lena
2007-05-16

  Smultris
...för det är såhär man bedrar sig själv...
2007-03-03

    ej medlem längre
Att tre rader kan vara en sådan emotiontrip!

Ah!
2006-04-02

  Pojken i Svart
att med så få ord lyckas beskriva något så väl, det kallar jag talang!
genom ditt sätt att väva ihop rubriken med den övriga texten lyckas du oerhört bra att förmedla den där härliga känslan man får inom sig när man upptäcker att man faktiskt betyder något för en annan människa.. en härlig text som skapar värme inombords!
2006-01-16

  claes fredelius
Jag fann dig en dag
Du hade betydliga behag
Vad skulle vi vilja göra
Så klart:Bara köra!

Så ska poesi se ut!
2006-01-15

  Pia S
Mycket med lite. Jättefin!
2006-01-15

  Myself
det stora beskrivet i smått.
2006-01-14

  Ola Rydberg
wow så fin med få ord
2006-01-14

  mariann
Älskar ditt sätt att knyta ihop rubrik med texten.
Fina rader, lite gladare igen?
2006-01-14

    trembling_blue_star
ååh. vacker, så vackert! jag blir helt mållös på nå vänster.
2006-01-14

  rebecca d
fint, ögonvrån...som symbol för det nästan oupptäckbara som ändå syns
2006-01-14

  Per Rydberg
Vilken positiv kraft du skickar iväg med den här korta texten! Den känns magisk! Fast det är klart, speciell måste ju den vara som ser hjärtslag, eller kanske är det hjärtat som bultar så ovanligt starkt! Hur som helst blir det här en bokmärkt dikt! Så jag kan läsa om och fundera varifrån kraften kommer!
2006-01-14

    jahapp
härligt tjejen...du e skitbra på de här rara dikterna!
2006-01-14

  Mats L.
Det är ju klart att du är speciell
2006-01-14

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Dunk dunk säger mitt hjärta vid läsning. Härligt kärleksfullt !
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris