Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisfot

Lakanstvätten seglar som
fri löv
över polisbilarnas
skuggor

Med hjälp
av alla polisfötterna
tillsammans

Stampar dom batongen
platt

Var det djur
eller
människor

Undrade Vladimir.M




Fri vers av Karl Marx
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-07 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx