Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det så enkelt...

Mitt liv
limmades för snett
på ditt
därför
föll det ihop livslös
till marken
från dess ogenomtänkt
vinkel




Fri vers av Rise Little One
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-07 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det enkla kan vara det såraste...dina ord går in och föder känslor.
2011-11-09

  Mr Lindemann VIP
Bra tänk och bra utfört
behålningen ligger i att budskaper harmonierar med innehållet
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One