Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storleken har ingen betydelse


Vad är väl ett sandkorn?

Litet.

Försumbart.

Knappt synligt.


Såvida det inte ligger i din sko,
under hälen,

och du har lång till närmsta bänk.




Fri vers av Piraya
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-11-07 19:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mångfaldig uthållighet, märks alltid mest:)
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya