Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Nicole... <3


"ÄLSKADE UNGE"

Jag kommer inte alltid att förstå dina val.

Jag kommer inte alltid att tycka om det du gör.

Jag kommer inte alltid att acceptera det du säger.


Men jag kommer ALLTID att älska dig-
för den du är och för den du väljer att bli.




Fri vers av marie ohlson
Läst 716 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-08 14:20



Bookmark and Share


  Connie
Helt underbart!
2014-09-14

  mare VIP
Applåd !
2011-11-10

  anits VIP
Mycket fint och klokt skrivet
2011-11-09

  Ninananonia VIP
Perfekt.. den gillar jag mycket.. det är kärlek
2011-11-09

    ej medlem längre
Fin dikt om föräldraskapet, något att lära sig av!
2011-11-08

  Shahla Haghi
Ärligt kärlek till den som grantrerad kärlek har hos sina mammor. Det satt direkt i hjärtat. Tack
2011-11-08

    ej medlem längre
Ren och oförfalskad kärleksförklaring... en sån som alla barn borde få!
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson