Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörkret

Tidig kväll
men ändå mörkt

Nu går vi in i tunneln
staden flödar av ljus
tränger bort mörkret

Stunderna måste förgyllas
med glimrande möten
vi lyser med vår närvaro




Fri vers av AA VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-08 19:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) mm just det :)
2011-11-08

  Maj-Lis VIP
Fint...vi lyser med vår närvaro
2011-11-08

    Birgersdotter VIP
ljuvlig
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP