Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingens grepp

Fast i tingens grepp
våra liv har blivit accessoarer
alltid vara rätt

Ha de rätta prylarna
den rätta inredningen
som uttrycker vilka vi är

Valfrihetens sprakande fyrverkeri
som firar triumfer
har trängt in
och förtingligat allt av värde
i våra liv

Från vaggan till graven
ställs vi inför val

Vi har fastnat i valens fångenskap

Vad är viktigt - se där ännu ett val

Kanske det viktigaste.




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-08 22:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja kanske är det så :)
2011-11-08

  Schackpoeten VIP
Vi får aldrig glömma att vi "föds som original, men får inte dö som kopior" :-)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP