Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en törstande i öknen


Res dig upp
be inte om ursäkt.

Jag har inte tid för fler lögner.

Du vet svaret,
jag gav det till dig

Men du fortsatte med det du gör

ja, jag har gråtit


Jag...

jag kan leva, jag kan dö.

Jag kan känna mig pånyttfödd

i dina armar.


Jag kan skratta, känna mig levande
i dina armar.

jag vill stanna där
för att hålla mig varm.

Prata med mig, öppna dina ögon, prata med mig.
vi hade det bra,

för det mesta.

Ge mig tillbaka
kärleken,

den är min.

Ge mig

om så bara för en gång.

För att hålla mig varm.


Jag vet svaret,
du vet svaret

på vad vi kan göra.

jag ger dig kärlek, jag ger det till dig.

jag ger dig kärlek

jag...

jag kan leva

jag kan dö


jag...












Fri vers av Piraya
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya