Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kan få er att tro


på min spelade känsla,
mina ord tagna ur ingenting.

Då är jag bra.

Men är jag sann?





Fri vers av Piraya
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya