Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att leva med sin fiende under samma tak var dag. Du som skulle vara min man och min bästa vän och jag din. Men se hur det gick Herre vilka svin.


Förtjänar så MYCKET MER. Ett annat liv än att vara i ord EN Hor*.

När ögon inte ser..

Eller när jag inte berör..

Hör jag dig traska mot dörren och i rummen..

Smygandes sakta och tyst..

När du tror att jag inte ser eller hör..

Sen kommer du hem med ett leende på läpparna..

i snart två år..

Och lodsas att inget det var..

Jag kan inte säga ifrån för då påstår du

att jag fått Psykos igen.

Eller att jag är en Hora eller ute efter annan kuk..

snälla ge mig en tyst minut..

Jag och Gud vet vad som fins i våra hjärtan och i mitt..

Mitt samvete är rent och jag står för mina fel.

Jag är en människa med känslor precis som du.

DU ÄR FAN I MIG ETT RIKTIGT SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.

Ingen kan hindra mer..

Hur skulle inte du varit..

fast med ett skott i huvudet.

Sista jag säger till dig är..













INGENTING!




Fri vers av Amina_hym
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 00:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt berörandes, du är värd allt, allt du vill.
2011-11-10

  Mona Drugge
Du berör smärtsamt djupt i hjärtat..
2011-11-10

  Ninananonia VIP
Gud så bra skrivet.. Berör..
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym